Wednesday, 13 March 2013

Krullen Kapsels 2013

Krullen Kapsels 2013:

Krullen Kapsels 2013: Formele krullende kapsels zijn nodig in alle tijd voor een kantoor goer. Het wordt vooral belangrijk om een ​​goed kapsel sport als het gaat om kantoor partijen of formele vergaderingen of bijeenkomsten.

Ze zijn veel formele krullende kapsels die je kunt kiezen. Maakt niet uit wat haarlengte je hebt, kan krullende kapsels maken je ziet er geweldig uit. Onnodig te zeggen, kun je niet doen ze zonder een krultang. Hier zijn 10 Formele Krullende kapsels voor uw inspiratie.

1. Eenvoudige Big End krullen:

Sommige losse grote krullen met je grote vat krultang kan je een perfecte look voor een formele avondfeest. Losse lange pony kan vrij goed gaan met dit kapsel. Een klassieke en sassy op zoek naar die perfecte formele get-together.

2. Miss krullen Bob:

Heeft u een kort krullend bob kapsel? Pep het met krullen. Curl up haren van TBE top. Voeg wat sterke fixatie haarlak om ze op hun plaats. Het kapsel is een zeker opvallen.
Krullen Kapsels 2013
Krullen Kapsels 2013

3. Terug Tied Messy Krullend Kapsel:

Wie zei dat een rommelige look kan niet de look voor een formele partij? . Geef losse krullen aan je haar. Bij voorkeur ongewassen haar kan goed zijn voor rommelige kapsels. Laat sommige delen aan de voor-en achterkant neem de rest om het te binden in een lage trede paardenstaart.

4. Classic Actieve kraakte up krullen:

Actieve krullen isa volledig klassieke look voor een middelgrote bob. Een beetje retro, maar dit kapsel duurde generaties met kleine wijzigingen. Deze verandering kan de aanraking van krullend kraakte tot haar. Probeer dan dit en hoofden draaien op een formele partij.

5. Losse krullen Bob Kapsel:

Dit kan een opgepept look voor een formele partij zijn. Start met een rug geborsteld haar. Voeg wat krullen van uw gemiddelde lengte bob van kroon en van de zijkanten tot de uiteinden. Gebruik een haarversteviger te houden ze op hun plaats.
Krullen Kapsels 2013
Krullen Kapsels 2013

6. Bouffant top met Lustrous kant krullen:

Een bouffant top en haar sleepte naar de andere kant, opgestoken en gemaakt in krullen kan een geweldige look voor een formele occassion.Try dit op te zijn. U kunt gebruik maken van wat haar serum voor styling met die glimmende uiterlijk te geven aan uw haar.

7. Krullend Terug Tied Hair met Front Bangs:

Start op droog haar met een aantal plagen aan de achterkant. Bind de bos haar op het gepest einde in een paardenstaart. Neem een ​​vat krultang en krul de losse eindjes van de punt van de pony om hun uiteinden. Veeg alle pony die u kan worden dat u een kant. Gebruik een glanzend haar serum op de pony voor die glanzende look.

8. Terug Tied krullen Bun:

Als u wilt dat kapsel voor halflang haar, dan kan dit een show-stopper op zoek naar een formele partij zijn. Krul van de kruin tot aan de uiteinden. Neem de secties aan de achterzijde en gebruik wat haarspelden te strak borgen. Losjes crunch het op in een knot. Als u een pony, vermijd curling ze op. Gewoon kant vegen ze.

9. Lage Hung Terug gebonden krullen Pony Tail:

Als u denkt dat paardenstaarten zijn de klassieke look voor een formeel samenzijn, probeer dan deze look uit. Zeer eenvoudig om te doen en als je voor pony, dan zijn ze zelfs nog meer glam toe te voegen aan de look.

10. Terug geplaagd Tied krullend paardenstaart:

Krullen Kapsels 2013: Als u op zoek bent naar een lieve girly formele look, probeer dan deze formele nog prom night look voor je haar. Start op schoon haar. Plaag de kroon een beetje, gebruik maken van een sterke greep spray en herhaal dit proces. Maak een hoge pony. Krullen de losse onderdelen. Gebruik wat bloemen pinnen om bind je opgekruld haar op je rug. Werk af met wat haar serum of haargel te temmen de kroes lokken hier en daar.

Judul: Krullen Kapsels 2013
Rating: 100% based on 1006 ratings. 5 user reviews.
Travis Russell

Dank u voor het lezen van deze blog. Als u een vraag of suggestie gratis kunt hieronder een reactie.

0 comments:

Post a Comment